En grym dag!

Jag sitter här i soffan för mig själv.Nisse ligger och gottar sig i uterummet och sambon är på bio med kompisen och sedan utgång. Jag lovade vara snäll och hämta dem någon gång inatt. Under tiden roar jag mig med inspelningen av Let's dance från igår, några inspelningar av "På väg till Malung" och sedan Eurovision. Allt det där som sambon inte är så förtjust i och som jag kan njuta av i godan ro när han inte är hemma. 
 
Det har varit en helt underbar dag. Trots att jag vaknade tidigt imorse. Jag var uppe redan klockan tjugo över sex och lyckades få ihop två olika sorters bröd och en pajdeg innan M vaknade. Han tyckte väl att jag var alldeles knäpp men jag kände att jag hade energi och ville göra något av den. Så nu finns det lite bröd till midsommarfesten och jag är nöjd. 
 
Efter frukost tog vi oss ut till Valle och alla fina nyutslagna körsbärsträd. Helt fantastiskt vilken natur vi har här i Sverige. Jag var alldeles lyrisk och hade nästan tårar i ögonen av lycka, tillfredsställelse och ödmjukhet när vi vandrade omkring vid Silverfallen. Så glad att M tog med mig dit ut. Han är dessutom så jäkla duktig på historia och då är det så himla skoj att lyssna på honom. Det gör mig intresserad också. 
 
När jag satt här och tittade på "På väg till Malung" förut ryckte det i dansfötterna. Så jäkla skoj det är att vara där uppe den veckan. Jag ångrar så att jag inte tog semester den veckan och åker med min kollega dit upp. Hon tycker också att det är skoj att dansa och det är skoj att ha någon här uppe som jag kan åka med om det skulle vara så. Det var något som jag tänkte på när jag åkte hem efter att ha lämnat M förut. Att ha någon att bara ringa och säga: "Hej, ska vi ta en fika ihop strax?" Jag får se till att gå någon kurs i nåt eller så, så jag lär känna lite folk som jag kan umgås med. Det är det enda som jag saknar här uppe. Allt annat trivs jag jättebra med och jag är så tillfreds med livet numera!
 
 

Nettzi's tankar

En glad tjej i mitten av trettioårsåldern som förflyttat sig i livet. Lite förvirrad i tanken ibland men gör mitt bästa att försöka reda ut dessa tankar :-) Gillar hockey, dans, heminredning, husvagnsliv, läsning och att umgås med familj, vänner och sambon.

RSS 2.0