Härlig påsk!

Jag sitter här i soffan och snörvlar lite. Känner hur en förkylning håller på att överfalla mig. Fast å andra sidan så har det hållit på så i flera månader nu så jag har inget större hopp om att den kommer att bryta ut nu heller. Men men, kanske. Varmt vatten med honung och lite Tullamore Dex gör susen för halsen iaf. Sen trodde jag väl aldrig att M skulle få mig att dricka whisky. 
 
Planen var annars att åka på Streaplers i Skara ikväll för första utekvällen på flera månader. Nu känner jag hellre för att krypa upp i soffan och bara mysa med min kära sambo. Det har varit en lugn och stilla påsk där vi har varit hemma själva. Det har varit väldigt lugnt och skönt och vi har bara gjort det som vi har känt för. Jag har tom fått läst ut två böcker och njutit av att ha plockat lite grann. M har slipat hela soffgruppen i uterummet som nu ska lackas med båtlack så att den kan ställas ut i trädgården när snön har smält bort. Om vädret är lika fint imorgon så är min plan att göra ordning uterummet. Nu kanske det börjar bli väder att sitta där ute. Korta stunder i alla fall. 
 
Igår blev det god påskmat på eftermiddagen och sedan en god ostbricka på kvällen. Lugnt och stilla, utan större överraskningar. Tänk dessutom att det är ett år sedan vi firade påsk här hemma då våra föräldrar träffades för första gången. Det blev en mycket trevlig tillställning det också. Förresten så gjorde jag en väldigt god lax och avokadopaj igår utifrån Viktväktarnas recept. Den kan verkligen rekommenderas. Det bästa är att man inte behöver använda ugnen och att den smakar minst lika gott när den har stått en dag. Receptet hittar ni här: http://www.viktvaktarna.se/food/rcp/index.aspx?recipeid=6201150
 
Just nu går semifinalen Luleå-Färjestad på tvn och jag måste säga att jag imponeras av Luleås bra spel. Frölunda åkte ut mot en bra motståndare. Sedan är det skoj att se hur M sitter här och myser över hockey. Han som annars inte är så jätteintresserad. Dessutom såg hans släkting Rickard Wallin i Färjestad inte alltför nöjd ut nu när Luleå gjorde 5-2, vilket man lätt kan förstå. 
 
Tror att jag ska ta min tredje bok och fortsätta läsa lite till. Skönt att det är en ledig dag imorgon också :-)
 
 
 

Nettzi's tankar

En glad tjej i mitten av trettioårsåldern som förflyttat sig i livet. Lite förvirrad i tanken ibland men gör mitt bästa att försöka reda ut dessa tankar :-) Gillar hockey, dans, heminredning, husvagnsliv, läsning och att umgås med familj, vänner och sambon.

RSS 2.0