Minus 2.0

Jag har lovat mig själv att inte stirra mig blind på vågen utan ta det för vad det är och att det ger så mycket mer i gengäld. Jag är ändå nöjd med mig själv för det visar att det går åt rätt håll och att det inte springer iväg för fort. Några av mina kollegor skämtade med mig idag när jag kom ner till dem för att gå in i arkivet och de hade kolor på fikabordet. Just nu är det inte svårt för mig att tacka nej till det där godiset och hålla mig till lördagsgodis. Jag vet att jag lätt hamnar tillbaka där jag var förut om jag ruckar minsta lilla på det här. 
Däremot vet jag att jag hade förmodligen kunnat gå ner betydligt mer om jag inte hade unnat mig de där små mellanmålen på kvällen. Det kommer att vara ett mål att minimera dem den närmaste månaden. Att förändra en vana tar lite tid och jag har ändå gjort en hel del på den här månaden. 
 
Och nu när jag äntligen börjar bli bättre i ryggen ska jag försöka träna mer på gymmet och de dagar det inte blir av se till att iaf ta 10 minuter på crosstrainern här hemma. Än så länge är det inte heller så mycket regn och rusk och kallt att jag inte vill gå ut på mina morgonpromenader. 
 
Nu tar jag med mig det här resultatet och kämpar vidare :-) 

Nettzi's tankar

En glad tjej i mitten av trettioårsåldern som förflyttat sig i livet. Lite förvirrad i tanken ibland men gör mitt bästa att försöka reda ut dessa tankar :-) Gillar hockey, dans, heminredning, husvagnsliv, läsning och att umgås med familj, vänner och sambon.

RSS 2.0