Lika jobbigt idag

Jag vet helt enkelt inte vad jag ska säga när jag träffar henne. Jag blir tyst och det knyter sig i magen. Min osäkerhet gör mig inte alls lik mig själv och det blir liksom inte bra. Dessutom får jag känslan av att M inte vågar krama och kyssa mig på det vanliga sättet när hon är med och då blir jag ännu mer osäker än annars. Jag vet ju att det är med mig han vill vara och att det bara är dykningen som de har gemensamt. Och jag vet också att jag måste jobba med det här och våga visa mig från min bästa sida och inte låta min osäkerhet förstöra det hela. För risken är ju att han tar steg ifrån mig om jag visar mig för osäker i det här.
Jaja, nu ska jag gå vidare och sätta mig i soffan med kaffe, baileys och en bra film. Lite choklad på det kommer att göra susen :)

Nettzi's tankar

En glad tjej i mitten av trettioårsåldern som förflyttat sig i livet. Lite förvirrad i tanken ibland men gör mitt bästa att försöka reda ut dessa tankar :-) Gillar hockey, dans, heminredning, husvagnsliv, läsning och att umgås med familj, vänner och sambon.

RSS 2.0