Badrumsrenovering

Just nu är det fullt ös hemma. Vi har rivit ut och ner gamla badrummet på övervåningen och idag kom snickarna som ska bygga upp det på nytt igen. Det är med andra ord en massa damm och annat hemma som är svårt att få någon ordning på. Det är väl egentligen bara att leva med det. Dessutom vet jag ju att det kommer att bli fint när det blir färdigt. Tyvärr stör det mitt kontrollbehov vilket gör att jag känner mig stressad. Något som jag vet att jag måste jobba med. Och som ett resultat av det hela kom magkatarren som ett brev på posten igår. Det var med andra ord ingen rolig dag när jag mest låg på soffan och inte visste hur jag skulle ligga. Kände mig som värsta ynkliga barnet som bara kunde gråta och inte göra något annat. Som tur är så har jag den allra bästa sambon som var iväg och köpte en massa godsaker som jag kunde äta när jag väl kände mig tillräckligt bra igen. Idag känner jag mig mycket bättre men det ligger lite kvar och då sätter så klart oron in vilket inte gör det hela bättre. Det blir liksom att bygga på det som redan finns och risken är väl att det blossar upp igen.
 
Idag är det Mölndal och schemaverkstad som gäller. Det är skoj att komma ut i verkligheten lite och vara med när utbildningsdeltagarna ska jobba med saker i systemet. Det gör ju också att jag lär mig en hel del. Det har varit väldigt roliga månader när jag har lärt mig en massa nytt. Känns otroligt att det redan har gått två månader av de fem som jag än så länge har fått. Tänk så snabbt tiden går. Om jag får frågan om att vara kvar så vill jag nog göra det. Det är väldigt roligt!
 
Idag ska jag också hälsa på lille gråtass Nisse som är hemma hos mina föräldrar under renoveringen. Det ska bli så skönt och mysigt att få gosa med honom lite. Jag saknar honom hemma men jag vet ju också att han har det väldigt bra hemma hos föräldrarna. Han har tom lärt sig att umgås med mamma och pappas katt Putte, vilket känns skönt. Då vet jag att jag kan lämna honom där vid andra tillfällen.
 

Nettzi's tankar

En glad tjej i mitten av trettioårsåldern som förflyttat sig i livet. Lite förvirrad i tanken ibland men gör mitt bästa att försöka reda ut dessa tankar :-) Gillar hockey, dans, heminredning, husvagnsliv, läsning och att umgås med familj, vänner och sambon.

RSS 2.0